Смертельна аварія в Харкові: медики розповіли про стан постраждалих

Водія фури в лікарні охороняють співробітники поліції.

Про це 26 листопада повідомили в пресслужбі Харківської міської ради з посиланням на заступника головлікаря міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги Андрія Соцького.

Медик повідомив, що до лікарні звернулися четверо постраждалих. Двох після надання першої допомоги відправили на амбулаторне лікування. Ще двоє залишаються в лікарні. Одного з постраждалих чоловіків госпіталізували у відділення нейрохірургії. Його життю нічого не загрожує. Водій фури з раною ліктьового суглоба також знаходиться в невідкладній, де його охороняє поліція.

ДТП з фурою в Харкові: з’явилося відео аварії

Нагадаємо, аварія, яка забрала три життя, сталася в четвер, 25 листопада, близько 17:30 на перетині Кільцевої дороги та Салтівського шосе. Вантажівка МАН, яка їхала в бік села Затишшя, протаранила на перехресті автомобіль Chevrolet Nubira, який рухався з боку Вовчанська. За інформацією правоохоронців, водій вантажівки їхав через перехрестя на червоний сигнал світлофора.

Після зіткнення транспортних засобів, МАН перекинувся на лівий борт на смугу зустрічного руху, по якій в той момент їхало таксі Renault. В результаті аварії загинули 49 — річний водій таксі, а також двоє його пасажирів-49-річна жінка і її внучка орієнтовно трьох-чотирьох років.

Коментарі