Смертельна ДТП на трасі: водій отримав умовний термін

Харківський районний суд виніс вердикт у справі про смертельну аварію. Фігурант повністю визнав провину та підтвердив, що порушив правила дорожнього руху. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Mercedes врізався в стовп та перекинувся: постраждала дівчина-водій

Інцидент на трасі Київ – Харків – Довжанський стався 30 жовтня 2020 року. У селищі Рогань водій Chery Amulet перевищив швидкість та втратив контроль над машиною, через що вона перекинулася. Двоє пасажирів отримали травми, один з них помер у лікарні. У другого діагностували переломи п’яти ребер, лобкової та сідничної кістки, а також травму коліна.

Амністія за смертельне ДТП та штраф менше хабаря: ТОП-5 неоднозначних рішень Харківської Феміди

В ході розгляду водій визнав свою провину. Він розповів, що хотів обігнати вантажівку MAN, але той почав маневрувати. У підсумку Chery Amulet вилетів з дороги, врізався в бетонний блок та перекинувся. За порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людини, суд засудив харків’янина до чотирьох років позбавлення волі з трирічним випробувальним терміном. Чоловіка також зобов’язали виплатити лікарні швидкої та невідкладної допомоги 18 тисяч гривень — за лікування постраждалих. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі