Смертельна ДТП під Харковом: машина швидкої допомоги врізалася в іномарку (Фото)

Аварія трапилася на трасі Київ-Харків. Про це сьогодні повідомили в оперативному зведенні Харківської ОДА.

Біля селища Коротич 4 січня о 22:00 водій Skoda, не впевнившись у безпеці маневру, здійснював поворот з траси на територію автозаправки та в цей момент в його машину врізалося авто швидкої допомоги.

photo_2022-01-04_23-38-39.jpg

 

У Харкові фура зіткнулася з легковиком: потерпілого доставили в лікарню

В результаті ДТП 44-річний водій Skoda загинув на місці. Також травми отримала медична сестра, яка перебувала в службовому автомобілі. На місце аварії виїжджала слідчо-оперативна група. Подробиці інциденту в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області пообіцяли надати пізніше.

photo_2022-01-04_23-38-39_2.jpg

 

У Харківській області в ДТП загинула шестимісячна дитина, мати немовляти отримала травми

Нагадаємо, раніше під Харковом пасажирський потяг зіткнувся з поштовою вантажівкою. За даними правоохоронців, обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження, однак і 46-річний водій MAN, і пасажири із залізничниками відбулися переляком.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі