Смертельна ДТП під Харковом: водієві обирають запобіжний захід

У Київському районному суді Харкова обирають запобіжний захід для 50-річного водія, якого підозрюють у смертельній аварії.

За версією прокуратури, чоловік їхав на автомобілі, який належить мільйонерові Олександру Ярославському, і на 534-му кілометрі траси Київ-Харків-Довжанський збив пішохода. За інформацією “Суспільного”, в залі суду чоловік перебуває разом з адвокатом, але від коментарів обидва відмовляються.

Ярославський, допит та Лондон: все, що відомо про смертельну аварію під Харковом (оновлено)

Водій не зупинився, а зник з місця ДТП. Вдень в компанії бізнесмена повідомили, що він не зупинився, вирішивши, що збив тварину, а пошкодження на машині та втрачений номерний знак побачив лише вранці в гаражі. При цьому сам Олександр Ярославський вдень полетів до Лондона. У пресслужбі заявили, що поїздка була запланована ще на початку тижня.

Обвинувачі планують вимагати утримання водія під вартою на час розслідування.

Як повідомив прессекретар прокуратури в Харківській області Дмитро Чубенко, засідання з обрання запобіжного заходу перенесли на п’ятницю, 11 лютого.

Нагадаємо, ДТП за участю авто бізнесмена сталося напередодні близько 22:55. На місці від численних пошкоджень загинув чоловік, якого досі не впізнали.

Коментарі