Снігопад та можливі затори на дорогах: ДСНС оголосила жовтий рівень небезпеки погодних умов

У Харківській області 28 грудня оголошено жовтий рівень небезпеки погодних умов. Таке рішення було прийнято через прогноз синоптиків: снігопад, хуртовини, ожеледицю і сильний вітер. Про це повідомили в пресслужбі регіонального управління ДСНС.

Згідно з даними рятувальників, погіршення погодних умов може призвести до проблем з рухом транспорту, а також до відключення енергопостачання в окремих населених пунктах. Снігопади в регіоні триватимуть до 30 грудня.

Снігопади та ожеледь на дорогах: в автодорі розповіли, куди звертатися у разі заторів

Нагадаємо, раніше в Харкові десять п’ятиповерхівок на добу залишилися без світла. За даними чиновників, відключення сталося вдень 29 листопада. Від нього постраждали жителі десяти п’ятиповерхових будинків на вулиці Миру та проспекті Індустріальному. НП сталася через пошкодження електромереж, що належать Харківському верстатобудівному заводу. Проблеми з ними тривають вже кілька років і не були вирішені, попри передвиборчі обіцянки.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі