Снігопади та ожеледь на дорогах: в автодорі розповіли, куди звертатися у разі заторів

У Харківській області для розчищення доріг від снігу задіяли 185 співробітників автодору та 137 спецмашин. У регіоні також обладнали місця для відстою транспорту під час негоди. Про це повідомили в обласному автодорі.

У Харківській області на випадок сніжної зими заготовили 235 вагонів солі

У Харкові та прилеглих населених пунктах (Лісове, Пісочин) створили сім таких стоянок. Аналогічні об’єкти є в Золочеві, на трасах біля Коробочкиного та Таранівки, поруч з пунктом пропуску “Гоптівка”. З повним списком можна ознайомитися тут.

В автодорі просять водіїв враховувати погодні умови та бути обережніше, а в разі виникнення заторів або інших НП — звертатися за телефоном цілодобової гарячої лінії (057) 33-67-700.

 

Нагадаємо, за прогнозами Харківського гідрометцентру, найближчими днями нас чекає сильне похолодання. Ночами температура опускатиметься до -16, -18 градусів. Також до п’ятниці прогнозують ожеледь, але без опадів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі