Співак з Харкова отримав струс мозку після падіння у ванній

Харківський музикант і співак Володимир Дантес отримав струс мозку після вечірки в Одесі. Чоловік послизнувся і невдало впав у туалеті. Про це на своїй сторінці в Instagram повідомила його дружина Надя Дорофєєва.

ТОП-8 відомих музикантів з Харкова

За словами виконавиці, вони приїхали на вечірку до відомого кліпмейкера Тані Муіньо. На ранок після свята Дантес впав в туалеті та втратив свідомість. Поки його дружина намагалася викликати швидку допомогу, 33-річний співак прийшов до тями та спробував лягти спати, але безуспішно.

“Надя не могла заспокоїтися, тим самим заважала мені заснути, як і нудота, яка з’являлася кожен раз, коли я повертався”, – розповів музикант в пості про те, що трапилося.

Обстеження в лікарні показало, що у нього струс мозку середньої тяжкості.

265489831_449529443546757_8585223712071353739_n.jpg

Фото з вечірки. Instagram nadyadorofeevaиvladimirdantes

Нагадаємо, влітку нинішнього року зіркова пара відзначила десятиліття спільного життя. Музиканти уклали шлюб після чотирьох років стосунків. За словами Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес тричі робив їй пропозицію і лише на останній раз вона погодилася.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі