Співробітниця “Укрпошти” вкрала півмільйона на лікування матері: суд виніс вирок

Лозівський міськрайонний суд Харківської області виніс вердикт у справі про присвоєння великої суми на місцевому відділенні “Укрпошти”. Фігурантка повністю визнала свою провину. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харкові побудують величезний Поштовий хаб за 43 мільйони доларів

За даними слідства, жінка протягом п’яти років очолювала головну касу в центрі поштового зв’язку Лозової. У квітні нинішнього року вона видала листоноші вісім страхових мішків з грошима. Останній тимчасово залишив кошти в приміщенні каси. Скориставшись його відсутністю, співробітниця Пошти забрала один з мішків. У ньому лежали 524 тисячі гривень.

В ході розгляду вона визнала свою провину. Уродженка Лозової розповіла, що влізла в борги через лікування матері, тому і вирішила взяти гроші. За крадіжку у великому розмірі суд засудив жінку до п’яти років позбавлення волі з трирічним випробувальним терміном. Її також зобов’язали компенсувати “Укрпошті” витрачені кошти – 129 тисяч гривень. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі