Справа Миколи Харківського: прокуратура вимагає залишити підозрюваного у смертельній ДТП під вартою

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Червонозаводського районного суду Харкова.

17 січня до Червонозаводського районного суду Харкова надійшло клопотання прокуратури області. У своєму зверненні правоохоронці вимагають продовжити арешт для підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП Миколи Харківського.

Смертельна ДТП у Харкові: стали відомі висновки психіатричної експертизи підлітка

У зв’язку з тим, що новопризначена суддя у справі Юлія Сіренко раніше пішла на лікарняний, автоматизована система розподілила клопотання прокуратури на суддю Ірину Благу. Засідання про можливе продовження запобіжного заходу для Миколи Харківського у вигляді утримання під вартою відбудеться 19 січня о 09:50.

“Приймемо будь-яке рішення суду”, – мати Миколи Харківського поспілкувалася з журналістами

Нагадаємо, аварія сталася ввечері 26 жовтня на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської. 16-річний водій Infiniti проїхав перехрестя на червоний сигнал світлофора і протаранив автомобіль Chevrolet Aveo. В результаті аварії водій другого легковика Ігор Носов загинув на місці. Трьох пасажирів Infiniti ушпиталили до лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Під час розгляду з’ясувалося, що хлопець їхав зі швидкістю 180 кілометрів на годину. Водночас судово-медична експертиза встановила, що другий водій був у стані алкогольного сп’яніння.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі