Стало відомо, кого смертельно травмував трамвай у Харкові

У Харківському національному медичному університеті висловили співчуття рідним і близьким Мішри Кхушбу. Іноземна студентка вчора отримала травми, несумісні з життям. Про це повідомили у пресслужбі вишу.

У Харківській області зіткнулися вантажівка і легковик (Фото)

Нагадаємо, вчора на Салтівці трамвай збив дівчину, яка йшла в навушниках. Постраждалу доставили в лікарню швидкої та невідкладної допомоги, але, попри зусилля медиків, вона померла. Як з’ясувалося, жертвою ДТП стала другокурсниця VII факультету підготовки іноземних студентів (з навчанням англійською мовою) ХНМУ.

“Ректорат, співробітники та студенти глибоко сумують про смерть Мішра Кхушбу і висловлюють щирі співчуття її родині та близьким”, – заявили у вузі.

mishra_khushbo_pam-247x300.jpg

Фото: knmu.edu.ua

Нагадаємо, раніше в Харкові літня жінка потрапила під трамвай. За інформацією поліції, інцидент стався на Московському проспекті. 38-річна водій трамвая наїхала на пенсіонерку. Жінка йшла по пішохідному переходу, ігноруючи заборонний сигнал світлофора. 73-річну постраждалу з травмами голови та тулуба медики доставили в лікарню.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі