Стало відомо про стан хлопця, який впав з кабіни канатної дороги в Харкові

17-річний юнак отримав множинні переломи й зараз знаходиться без свідомості.

Про це 14 червня розповів кореспонденту Newsroom директор департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

За його словами хлопця під’єднали до апарату штучної вентиляції легенів. Медики діагностували множинні переломи та пошкодження, проте поки не можуть обстежити його за допомогою томографа.

 

Правоохоронці розбираються в тому, що трапилося, а мати хлопця запевняє, що він не хотів покінчити життя самогубством, а намагався вистрибнути з кабіни в найнижчій точці. Жінка також відкинула версію спроби звести рахунки з життям через невдале складання ЗНО, яка з’явилася в соціальних мережах.

 

“Він зібрав друзів, вони каталися на канатній дорозі. Напевно, це було якісь хвастощі перед хлопцями. Він звісився (з кабінки. – Ред.), пішла злива з градом, він злякався, кабіна стрімко почала підійматися. Він хотів забратися назад, але через дощ руки зіслизнули, він впав”, – розповіла жінка кореспондентам Суспільного.

Хлопець, який випав з кабінки канатки в Харкові, був нетверезий

Нагадаємо, інцидент стався напередодні 13 червня. Камери відеоспостереження, встановлені біля атракціону, зафіксували компанію молодих людей. Один з хлопців скинув з кабінки рюкзак свого товариша, після цього пішов дощ і він впав на проїжджу частину вулиці Новгородської, потрапивши під колеса мікроавтобуса.

 

Коментарі