Стоянка в ТРЦ у центрі Харкова стала платною

Автомобілісти зможуть залишити машини у підземному паркінгу на вулиці Пушкінській без плати лише на дві години. Про це повідомили у ТРЦ Nikolsky.

Плату за паркування, яке перевищує дві години, почнуть стягувати вже 26 жовтня. Так, вартість години стоянки коштуватиме 20 гривень. Стільки ж заплатять автомобілісти, які простояли не повну годину.

У торговому центрі розповіли, що сплатити паркування на третьому поверсі можна лише карткою при виїзді, на другому поверсі діє готівковий та безготівковий розрахунок. Внести купюри можна до спеціального терміналу, який розташований біля травалатора. Після оплати у власників авто є 15 хвилин, щоб виїхати з паркування.

У Харкові з фасаду ТРЦ Nikolsky впала літера

Нагадаємо, ТРЦ відкрили у травні цього року. В урочистих заходах взяв участь секретар міськради Ігор Терехов. При цьому об’єкт був недобудований і роботи тривали, доки перші відвідувачі заповнювали магазини. Після цього Nikolsky фігурував у кількох подіях. У червні спалахнув скандал із закритими пожежними виходами, після чого ДСНС провели у торговому центрі навчання з протипожежної безпеки. Будівлю “мінували”, а харків’ян та гостей міста кілька разів евакуювали через задимлення.

Коментарі