Суд оштрафував вчительку, яка побила й обстригла коханку свого чоловіка

Балаклійський районний суд Харківської області виніс вердикт у справі про насильство над місцевою мешканкою. Служителі Феміди виправдали одну з фігуранток і оштрафували другу. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Під Харковом п’яна сім’я побила та пограбувала дівчат заради забави

За даними слідства, інцидент стався 11 березня 2020 року. Жінка дізналася, що чоловік зраджує їй і вирішила помститися. Її знайома почала листування від імені чоловіка та запросила суперницю в гості. Там подруги побили жертву, а також частково обстригли її. Потім вони зателефонували чоловікові потерпілої та попросили її забрати.

У ході розгляду вчителька Балаклійської школи №1 не визнала своєї провини. Вона заявила, що під час того, що сталося перебувала в лікарні, а про розслідування дізналася тільки після обшуків у квартирі її дочки. Друга фігурантка заявила, що це вона листувалася, але під час сварки не чіпала гостю. Потерпіла розповіла, що піддалася знущанням з боку обох жінок, а після того, що сталося – потрапила в лікарню.

17-річний харків’янин отримав 8 років в’язниці за вбивство суперника

За нанесення легких тілесних ушкоджень суд приговорив обмануту дружину до штрафу в 850 гривень. Її подругу виправдали через відсутність доказів. Крім того, педагога зобов’язали виплатити побитій жінці компенсацію моральної шкоди в 10 тисяч гривень. Наразі вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі