Суд стягнув з депутата від “Блоку Кернеса” 13,5 тисяч гривень боргу за опалення

Чугуївський міський суд Харківської області стягнув з місцевого депутата борги за комунальні послуги. Позов подало комунальне підприємство “Чугуївтепло”. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Комунальники звернулися до суду в жовтні нинішнього року. За їхніми даними, секретар міськради та депутат від “Блоку Кернеса – Успішний Харків” Євген Резченко заборгував 13,5 тисяч гривень. Розглянувши заяву, служитель Феміди Зіновій Гуменній направив судовий наказ про стягнення суми боргу. Як стверджують у соцмережах, після цього рішення депутат повністю компенсував заборгованість.

Алкоголь та аварії: кого з депутатів Харківської міськради звинувачували в порушенні ПДР

Нагадаємо, раніше депутат Харківської міськради Юрій Корсунов заявив, що його намагалися прослуховувати. Після більш ретельного огляду машини Юрій виявив під кермом сторонній предмет. На СТО депутату підтвердили, що прилад не має відношення до комплектації автомобіля. Співробітник станції виявив ще один підозрілий пристрій, після чого Юрій викликав поліцію. За словами депутата, експерти зробили висновок, що пристрій має ознаки приладу для збору та зберігання аудіозаписів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі