Суд виніс вирок жінці, яка грабувала пацієнток у лікарні

Шевченківський районний суд Харківської області виніс вирок жінці, яка займалася грабежами в лікарні. Фігурантка визнала свою провину. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Краснограді п’яний рецидивіст пограбував перехожого

За даними слідства, злочини сталися 7 лютого 2021 року. Спочатку зловмисниця викрала телефони Nomi та Samsung у своїх сусідок по палаті. Потім вона почала погрожувати інший пацієнтці. Уродженка Запоріжжя заявила, що якісь особи розправляться з хворими та персоналом медзакладу. Після цього фігурантка забрала у жінки срібні сережки.

У ході розгляду зловмисниця визнала провину. Вона розповіла, що через карантин залишилася разом з чоловіком без роботи, тому у неї не було грошей на лікування. Потім жінка повернула вкрадене. За крадіжки та грабіж суд засудив її до чотирьох років позбавлення волі з дворічним випробувальним терміном. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі