Сусіди розповіли подробиці смертельного нападу собак на жінку

У Харкові силовики розслідують напад собак на 81-річну жінку, яку загризли до смерті. Сусіди родини, де сталася трагедія, називають господиню тварин “неадекватною” і вважають, що вона не займалася вихованцями. Про це харків’яни розповіли журналісту Newsroom.

Хвора на сказ кішка вкусила жінку, яка намагалася її лікувати

Нагадаємо, НС сталася на вулиці Колонній 16 жовтня. За словами сусідки, яка виявила тіло загиблої харків’янки, картина на місці події була не для людей зі слабкими нервами.

“Видовище моторошне було … Просто поліція почала питати, чому я не викликала швидку допомогу. А я коли побачила, то зрозуміла, що її вже нікому викликати … Вони її гризли. Те, що я побачила, коли прийшла на звук” , – розповіла жінка.

photo_2021-10-18_12-36-33.jpg

Спочатку харків’янка подзвонила ветеринару, який лікував цих собак. Побачивши, що сталося, чоловік почав комусь телефонувати і тоді сусідка викликала поліцію. Жінка стверджує: тваринами ніхто не займався і не намагався їх дресирувати. Саме це могло привести до трагедії. З самою господинею бійцівських псів сусідка не спілкувалася, а ось з її матір’ю була поверхово знайома.

“Ні, вона неадекватна (про господарку – Ред.). З бабусею я віталася, вона була спокійна. До цього я її бачила близько 12 годин. Я прибирала листя з дитиною і бачила, як вона виносить сміття. Жінка була здорова, сама пересувалася”, – розповіла харків’янка.

У Харківській області собака загриз чотирирічну дитину

Інша сусідка також підтвердила, що сім’я ні з ким не спілкувалася. В день трагедії жителі вулиці разом з ветеринаром намагалися зв’язатися з родичами жертви, але безуспішно. Знайти господиню вдалося лише поліції і, за словами свідка, жінка дуже спокійно відреагувала на загибель мами, припустивши, що та впала.

“Господи, ці собаки нас замучили просто! Ну ви уявляєте, якщо їх було сім штук. Двох, видно, продали, залишилися п’ять. Це таке виття, такий сморід. Що таке п’ять собак”, – розповіла сусідка.

photo_2021-10-18_12-32-40_0.jpg

Фото: Newsroom

Сама господиня тварин з журналістами спілкуватися відмовилася, обмежившись звинуваченнями в піарі на трагедії.

“Це ваші лайки і ви приходите сюди за славою. Це дуже підло”, – заявила харків’янка.

photo_2021-10-18_12-35-20_0.jpg

Фото: Newsroom

У поліції розповіли, що загибла була громадянкою Казахстану 1940 року народження. На тілі, руках та голові жінки знайшли сліди численних укусів. Причина смерті ще встановлюється. Її дочка розповіла силовикам, що разом з мамою займалася розведенням собак породи “неаполітанський мастиф”. При цьому харків’янка стверджувала, що просила мати не виходити у двір, адже там були на вільному вигулі їх вихованці. Подальша доля собак поки не вирішена.

photo_2021-10-18_12-10-13.jpg

Фото: Newsroom

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі