Світоліна на старті US Open без проблем обіграла тенісистку з Канади

Вихованка харківської школи тенісу Еліна Світоліна пройшла до другого кола Відкритого чемпіонату США. Українка виявилася сильнішою ніж представниця Канади Ребеки Марино, яка займає 175 місце у світовому рейтингу WTA.

Харківський плавець узяв бронзу на Паралімпіаді

Наша спортсменка без проблем здобула перемоги у двох сетах – 6:2, 6:3. Поєдинок тривав усього годину й чотири хвилини, за цей час перша ракетка України взяла чотири брекпойнти та допустила дві подвійні помилки. У наступному раунді суперницею Світоліної стане 22-річна іспанська тенісистка Ребека Машарова. Вона знаходиться в третій сотні світового рейтингу, натомість наша землячка – шоста.

Раніше до другого кола US Open вийшла ще одна українка – Ангеліна Калініна, яка зуміла виправити ситуацію в матчі, що невдало складався з єгиптянкою Маяр Шериф. А ось Даяна Ястремська поступилася німкені Анжелік Кербер, яка свого часу була першою ракеткою світу.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі