Син Кернеса через суд вимагає заборонити використовувати ім’я батька у назві партії Терехова

Син покійного мера Харкова Геннадія Кернеса і депутат Харківської облради Кирило Кернес подав до Печерського райсду міста Києва позов до політичної партії “Блок Кернеса – Успішний Харків” та Державної організації “Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій”. Депутат просить заборонити використання імені свого батька у назві партії.

5 лучших мест, чтобы поесть роллы в Полтаве

“Навіщо це мені? Справа принципу. Партія “Блок Кернеса – Успішний Харків” виникла за ініціативи Геннадія Кернеса. З ним вона пройшла вибори й отримала чудовий результат. А коли Лідера не стало, люди, яких він вважав командою, намагаються витравити його ім’я з пам’яті харків’ян. Невже вони вирішили, що можуть довіру й повагу до Геннадія Кернеса просто привласнити на свою користь? Як син Геннадія Кернеса і як депутат обласної ради, я проти. Тож, чинитиму відповідно”, – написав Кирило Кернес на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

Він також заявив, що законних підстав для використання назви “Блок Кернеса – Успішний Харків” у політичної сили немає. За словами Кернеса, він звернувся до керівництва партії з офіційним листом з вимогою припинити протиправні дії, але відповіді не отримав.

“А тому єдиний законний шлях – звернення до суду з метою захисту інтересів харків’ян та порушених прав Геннадія Кернеса”, – зазначив його син.

Лекарства для снижения холестерина: терапевтический эффект и особенности применения

Нагадаємо, раніше Кирило Кернес запропонував перейменувати на честь свого батька харківськийц парк Горького.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі