Тепломережі до кінця липня залишили без гарячої води 259 будинків і 10 лікарень

Харківські комунальники продовжили ремонт магістралей у Київському, Шевченківському та Слобідському районах. Одна з ділянок залишиться без гарячої води до початку вересня. Про це повідомили в “Харківських теплових мережах”.

У Харкові відкрили Олімпійський фонтан

До 23 липня буде йти реконструкція трубопроводу, через яку відключена гаряча вода на вулицях Клочківській і Целіноградській. Доведеться “потерпіти” жителям 33 будинків і пацієнтам чотирьох медичних установ.

Комунальники також продовжили масштабний ремонт двох тепломагістралей в Шевченківському районі. Через нього до 30 липня без гарячої води залишаються 255 житлових будинків, з 10 шкіл, дитячих садів і лікарень. Це відключення торкнулося жителів проспектів Науки, Людвіка Свободи та Перемоги, вулиць Клочківської, Лопанської, Новгородської, Ахсарова, Отакара Яроша та інших.

Компанія, яка будувала Ейфелеву вежу в Парижі, буде модернізувати харківські тепломережі – Терехов

У Слобідському районі до кінця місяця залишилися без гарячого водопостачання мешканці чотирьох будинків на проспекті Петра Григоренка та Садовому проїзді. До 10 серпня будуть тривати ремонтні роботи біля ринку “Барабашово” (вісім будинків, 13 установ), а до 3 вересня – реконструкція, яка зачепила вулиці Чернишевського, Гоголя та Воробйова.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі