Тіло хлопця знайшли на дорозі: під Харковом шукають винуватця смертельної аварії

У селищі Вільхівка Харківського району збили на смерть молодого хлопця. Водій легкового автомобіля з місця пригоди зник. Про це повідомили в харківських Telegram-каналах.

У центрі Харкова чоловік кидався під колеса автомобілів

Як стверджують у соцмережах, камери відеоспостереження зафіксували білий автомобіль. Однак марку машини або її номера розрізнити не вдалося.

У пресслужбі обласного управління Нацполіції підтвердили інформацію про те, що трапилося. Трагедія у Вільхівці сталася близько 4:00 11 липня. За даними правоохоронців, жертвою невідомого водія став 26-річний житель села Елітне. Слідчі порушили кримінальне виробництво за статтею 286 КК України (“порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людини”). Зараз силовики розшукують машину та її власника.

 

 

 

Нагадаємо, раніше харківська поліція оголосила в розшук водія, який збив пенсіонерку на Олексіївці. ДТП сталося ввечері 31 травня на вулиці Монтажній. У результаті аварії 60-річна жінка отримала забій коліна. За попередніми даними, наїзд скоїв водій автомобіля Daewoo Lanos сірого або золотистого кольору.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі