Трагедія на Салтівці: харків’янці оголосили підозру у вбивстві сина

Жінка відмовилася від надання свідчень на підставі статті 63 Конституції України (“особа не несе відповідальності за відмову давати свідчення проти себе і своїх близьких”). Зараз вона знаходиться в лікарні. Про її рішення повідомив прессекретар обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

У Харкові опублікували фото з квартири, де жінка задушила сина

Нагадаємо, вчора близько 04:00 в поліцію надійшов дзвінок від 36-річної харків’янки. Вона розповіла, що задушила свого дворічного сина і викинулася з вікна четвертого поверху. Жінка залишилася жива, але отримала переломи ребер і тазу. Під час події у квартирі також був її батько, проте він нічого не чув. За попередньою версією, мотивом її дій могло стати повідомлення лікарів про невиліковне захворювання.

Зараз жінка перебуває в лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Їй оголосили підозру за статтею 115 КК України (“Умисне вбивство малолітньої дитини”). У разі, якщо провина матері буде доведена, їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

Спокійна та турботлива: що кажуть сусіди харків’янки, підозрюваної в удушенні дитини

Нагадаємо, влітку минулого року в Харкові сталася схожа трагедія. Тоді 37-річна жінка задушила дитину, а після перерізала собі вени. Причиною трагедії могло стати важке фінансове становище харків’янки: за останні пів року вона взяла багато кредитів, які не могла повернути. Через це жінка перебувала в депресії. Як повідомили NewsRoom власні джерела в правоохоронних органах, перед смертю підозрювана написала записку та попросила вибачення у всіх рідних та близьких.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі