Трагедія на Салтівці: що відомо про сім’ю загиблої дитини

У Харкові стали відомі перші подробиці про сім’ю, де знайшли мертвим дворічного хлопчика. Як розповіла заступник мера з питань охорони здоров’я та соцзахисту Світлана Горбунова-Рубан, батьки дитини були благополучними, а сім’я не перебувала на обліку соціальних служб.

Під Харковом від удару блискавки загинула дитина

Нагадаємо, сьогодні вранці стало відомо про НП на вулиці Академіка Павлова. Як стверджували користувачі соцмереж, жінка 1985 року народження задушила дворічного сина, а потім намагалася звести рахунки з життям. Вона викинулася з вікна четвертого поверху, але залишилася жива. Зараз харків’янка перебуває в невідкладній допомозі, у неї діагностували переломи таза та ребер.

Як розповіли в мерії, сім’я проживає в трикімнатній квартирі. Малюк відвідував дитячий сад. Його батько зараз перебуває у відрядженні за межами Харкова. Що ж стосується інформації про невиліковну хворобу матері, то в мерії назвали ці відомості “попередніми”.

Потонув у ванній: у Харкові медики повернули малюка до життя

Нагадаємо, раніше в Тернопільській області дворічна дівчинка випила засіб для чищення труб. НП сталася в Шумську. Напередодні близько 22: 20 батьки викликали швидку до маленької пацієнтки. З’ясувалося, що дівчинка випила хімічний засіб “Кріт” для труб. Після надання першої допомоги, дитину з хімічним опіком рота та гострим ентеральним отруєнням госпіталізували в Шумську райлікарню.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі