Трирічна харків’янка втекла з дому, поки старша сестра спала

У Харкові правоохоронці повернули додому маленьку дівчинку, що залишилася без нагляду дорослих на вулиці. Дитину знайшли в Слобідському районі. Про це повідомили в міських Telegram-каналах.

Поліцейські за кілька годин розшукали зниклого школяра

У пресслужбі обласного управління Нацполіції підтвердили інформацію про інцидент. За даними правоохоронців, харків’янка попросила 18-річну дочку доглянути за молодшим братом, а сама поїхала у справах. Дівчина заснула, а коли прокинулася – дитини вже й слід прохолов. Трирічна мандрівниця зуміла вибратися на вулицю та пішла гуляти. Поліцейські повернули дитину додому й провели з близькими профілактичну бесіду.

У Харкові копи врятували дитину, п’яна мати якої заснула на лавці

Нагадаємо, раніше в Харкові рятувальники винесли з палаючої квартири семирічного хлопчика. Сигнал про подію на вулиці Маршала Рибалка, 15 надійшов на спецлінію 29 червня о 14:25. Займання сталося в квартирі на п’ятому поверсі. Під час розвідки бійці ДСНС в одній з кімнат виявили семирічного хлопчика, який перебував вдома сам. Рятувальники евакуювали дитину на вулицю. Постраждалих в результаті НС не було.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі