Три випускниці загинули в аварії за участю п’яного поліцейського на Кіровоградщині

ДТП за участі правоохоронця сталася 25 червня близько 4 ранку поблизу селища Новгородка Кіровоградської області. Як повідомили у пресслужбі ДБР та Кіровоградської облпрокуратури, в аварії загинули троє 17-річних дівчат.

Встановлено, що за кермом автомобіля перебував сержант поліції Кропивницького РВП ГУНП в Кіровоградській області. Він на власному авто відвозив підлітків зі святкування випускного та у порушення правил безпеки посадив у легковик сімох випускників. Правоохоронець втратив керування автомобілем, машина злетіла у кювет та перекинулася. Внаслідок ДТП троє дівчат загинули та ще четверо неповнолітніх пасажирів доставлені до лікарні.

У Сумах затримали правоохоронця, який схилив до статевих стосунків неповнолітню

Правоохоронця наразі затримано. Відомо, що на момент ДТП він знаходився у нетверезому стані.

Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, які керують транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння (ч. 4 ст. 286-1 КК України) та обрання запобіжного заходу. Передбачене статтею покарання – позбавлення волі до 12 років.

Прокуратура готує до суду клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу – тримання під вартою без права внесення застави. У ще одному зверненні до суду прокурори клопотатимуть про відсторонення поліцейського від займаної посади.


Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі