У 13 разів вище норми: поліцейський, який влаштував ДТП у Харкові, був п’яний

Один з постраждалих досі перебуває в лікарні. Про це повідомив прессекретар територіального управління ДБР Олександр Білка.

“Слідчі отримали результати медичного дослідження поліцейського на алкоголь. Так, в його крові вміст етилового спирту до моменту ДТП становив понад 2,5 проміле [в 13 разів вище норми – Ред.]”, – розповів Білка.

Під Харковом легковик переїхав чоловіка, що лежав на дорозі

За його словами, наразі правоохоронець з Сумської області, який був за кермом кросовера Mitsubishi Outlander, знаходиться на волі, підозри йому ще не пред’явлено. Силовики очікують результатів експертиз, які повинні встановити, чи отримав потерпілий легкі або середні тілесні ушкодження. У першому випадку фігуранту може загрожувати кримінальна відповідальність за ст. 286 КК України (“порушення ПДР”), у другому – справа матиме адміністративний характер.

П’яна дружина чиновника перевернула машину в Харкові: жінку оштрафували та позбавили прав на рік

Нагадаємо, ввечері 14 листопада на Салтівському шосе водій Mitsubishi Outlander на великій швидкості протаранив Chevrolet Aveo і зачепив ще один автомобіль. Від удару кросовер вилетів з проїжджої частини та перекинувся. Перед цим “японець” в’їхав в автомобіль Lada і намагався приховати з місця ДТП.

Коментарі