У центрі Харкова дитина потрапила під колеса Volkswagen

У Харкові правоохоронці проводять перевірку за фактом аварії, в якій постраждав 12-річна дитина. Хлопчика з незначними травмами доставили в лікарню. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

ДТП з трамваєм в центрі Харкова: постраждала дитина

За даними правоохоронців, ДТП сталося вчора вранці на вулиці Сумській. Дитина була без супроводу дорослих і несподівано вибігла на дорогу, де потрапила під колеса Volkswagen. Інформацію про аварію зареєстрували в Журналі єдиного обліку, зараз поліція встановлює всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше Сахновщинський районний суд Харківської області виніс вирок водієві, який збив неповнолітню дівчинку. Чоловік їхав на своєму автомобілі УАЗ-469, побачив дитину, але не зміг уникнути ДТП. Після зіткнення він кілька метрів протягнув постраждалу по дорозі. Від отриманих травм дівчинка померла. Фігуранта засудили до 3,5 років позбавлення волі з дворічною забороною керувати транспортними засобами.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі