У центрі Харкова лунали постріли: одна людина поранена (Відео)

Бійка сталася через дорогу від міського управління поліції.

За інформацією очевидців, 15 грудня, на Центральному ринку сталася перестрілка між чоловіками. Користувачі соціальних мереж стверджують, що між двома чоловіками сталася словесна перепалка. Потім один з чоловіків дістав зброю і вистрілив в опонента. Стрілка так само скрутили та поклали на землю до приїзду поліції.

Гучне вбивство в Харкові: поліція знайшла зброю, з якої застрелили чоловіка

На місце викликали швидку допомогу. Як розповів кореспонденту Newsroom директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта, стріляли з травматичного пістолета. Медики надають допомогу двом чоловікам.

“Одному з постраждалих куля влучила в гомілку. Він залишився на місці, йому надають першу допомогу. Другого потерпілого везуть до лікарні, у нього розбите обличчя”, — повідомив Забашта.

 

Нагадаємо, раніше в місті Чугуїв Харківської області двоє чоловіків влаштували стрілянину біля розважального закладу. 16 листопада о 19:38 до правоохоронців надійшло звернення про постріли біля кафе “Джерельце”. За словами заявника, двоє нетверезих чоловіків відкрили вогонь після того, як їх відмовилися обслуговувати.

 

 

Коментарі