У центрі Харкова на стінах постраждалих від обстрілів будинків “Культурний десант” малює котиків (Фото)

У центрі Харкова учасники об’єднання “Культурний десант” розмалювали будівлю, яка постраждала від російських обстрілів. Про це 31 жовтня повідомив кореспондент Newsroom, зустрівши художників за роботою біля фасаду будинку на майдані Свободи, 7.

На місці вибитих вибуховою хвилею вікон власники приміщень встановили деревоплити, які стали своєрідними полотнами для художників. На них волонтери малюють котиків, які вже стали традиційними.

За словами волонтерів, приєднатися до створення контенту на головній площі Харкова можуть усі охочі.

“Культурний десант” – ініціатива українських артистів та художників, які служать на передовій. Учасники арт-проекту їздять по звільнених від російських загарбників містам та розмальовують їх патріотичними графіті. Перші мурали з’явилися у Ізюмі, Куп’янську, Балаклії Харківської області. Усі роботи автори вигадують заздалегідь, надихаючись місцем, де перебувають.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі