У центрі Харкова невідомі облили фарбою пам’ятник воїнам УПА

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними правоохоронців, 11 лютого об 11:00 в поліцію надійшов сигнал про те, що в парку Молодіжному невідомі облили монумент полеглим воїнам УПА червоною фарбою.

У центрі Харкова вандали розорили клумби та поламали урни

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Дані про інцидент внесли до Єдиного журналу обліку заяв та правопорушень. Співробітники поліції з’ясовують всі обставини НП.

У Харкові вандали зламали атракціон у парку Горького (Відео)

Нагадаємо, раніше в центрі Харкова співробітники СБУ запобігли підрив пам’ятника воїнам УПА. За даними слідства, з 2014 року російські куратори використовували так званий “Харківський рух опору” для розвідувальної діяльності, підриву офісів патріотичних організацій, а також поширення антиукраїнської агітації. У квітні 2018 одна з учасниць групи отримала завдання знищити пам’ятний знак. Жінку затримали в момент закладки саморобного вибухового пристрою.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі