У центрі Харкова перекрили рух через підозрілий предмет

У Харкові тимчасово перекрили рух по вулиці Дружин Мироносиць. На ній розташовані будівлі обласного управління поліції та художнього музею. Про обмеження повідомили очевидці в міському Telegram-каналі “ТРУХА”.

Мінування 14 виборчих дільниць виявилося хибним

У соцмережах опублікували запис, на якому видно, що обмежувальними стрічками перекрито проїзд біля ДК поліції. Користувачі стверджують, що це пов’язано з виявленням підозрілого предмета. На місці події також знаходиться екіпаж патрульних.

У пресслужбі Харківського “главку” розповіли, що на вулиці Дружин Мироносиць була знайдена чорна сумка. Зону біля знахідки закрили для транспорту та пішоходів, зараз працює слідчо-оперативна група та кінологи.

Нагадаємо, раніше в Харкові шукали вибухівку в п’яти торгово-розважальних центрах. Повідомлення про небезпечні предмети в ТРЦ по вулицях Сумській, Академіка Павлова, Полтавський Шлях та в провулку Костюринському надійшло на електронну пошту поліції. Вибухотехніки та кінологи обстежили 26 300 квадратних метрів приміщень та евакуювали 88 осіб. Жодних вибухонебезпечних пристроїв не виявили.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі