У центрі Харкова в результаті ДТП легковик зніс огорожу: постраждав водій (Фото)

Аварія сталася в Шевченківському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харкова. За даними правоохоронців, 7 вересня близько 21:00 на проспекті Науки, 38 зіткнулися Infiniti та Skoda. В результаті ДТП один з автомобілів зніс огорожу, встановлену уздовж проїжджої частини.

Мінус Prius: в Харкові патрульна машина знесла світлофор

Постраждалого водія Skoda медики швидкої допомоги доставили в лікарню. На місце інциденту виїжджала слідчо-оперативна група. Зараз правоохоронці з’ясовують усі обставини аварії.

У Харкові п’яний священник врізався в Lexus і втік з місця ДТП: суд поставив крапку в справі

Нагадаємо, раніше харків’янка зняла на відеореєстратор ризикований маневр патрульної Toyota Prius, після якого машина копів врізалася в Lexus. На записі видно, як поліцейський автомобіль на великій швидкості проскакує перед рухомим авто, потім різко повертає вправо й обганяє ще одну машину, після чого чіпляє маршрутку та врізається в іномарку.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі