У центрі Харкова вдруге за рік впав будівельний кран

У центрі Харкова на перехресті вулиць Кооперативної та Університетської знову впав будівельний кран. Цей інцидент став другим на цій ділянці з початку року. Фотографії НС опублікували в міському Telegram-каналі “ТРУХА”.

У Харкові чоловік отримав смертельні травми на будівництві

“Будівельний кран на Університетській, який дев’ять місяців тому впав на вагончик з робочими, знову “помножився на нуль “. Чекаємо руко **пих босів, які знову поспішно “вирішать питання”, – написали очевидці того, що сталося.

За даними директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктора Забашти, викликів щодо крану, що впав не було.

Згідно з кадастровою картою, на перехресті є дві земельні ділянки – у приватній і комунальній власності. Власником першого з них є Зоя Денисенко. Вона ж володіє частками в декількох підприємствах – “Харківхолодмаш” (разом з екснардепом Віталієм Немилостивим) і в Особливому конструкторсько-технологічному бюро Харківського заводу транспортного устаткування.

photo_2021-09-28_13-52-51.jpg

Скриншот Newsroom

Друга ділянка на вулиці Кооперативній знаходиться у власності міста, але там веде будівництво фірма “Багарат“. Згідно з документами, там йде реконструкція нежитлової будівлі під багатофункціональний будинок. Керівником і співвласником фірми є Олександр Ласточкин. За даними з відкритих джерел, чоловік раніше був керівником ОСББ у Києві, Харкові та Пісочині, а також вже кілька років судиться з харківської мерією.

photo_2021-09-28_13-37-19.jpg

Фото: Telegram-канал ТРУХА

Нагадаємо, аналогічний інцидент стався в січні нинішнього року. Тоді в результаті падіння будівельного крана також ніхто не постраждав, хоча швидка допомога виїжджала на місце НС.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі