У частині Харківської області тимчасово не буде електрики: список громад

Про це 24 жовтня повідомили у НЕК “Укренерго”.

Оператор “Укренерго” запроваджує тимчасове контрольоване обмеження споживання електроенергії у трьох областях.

“Для підтримки стабільної роботи енергосистеми Диспетчерський центр “Укренерго” змушений запровадити тимчасове контрольоване обмеження споживання електроенергії у Харківській, Полтавській, Сумській областях”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомили у “Харківобленерго”, нині частково відключено електрику у Лозівській, Золочівській, Краснокутській та Чугуївській громадах. Термін відновлення – до чотирьох годин. Енергетики роблять все, щоб світло повернулося якнайшвидше.

Найбільший обсяг обмеження буде реалізовано у Києві, а також Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській областях. Такі заходи допоможуть знизити навантаження на електромережі та дадуть енергетикам час для ремонту ушкодженого терористичними атаками обладнання, розповіли в “Укренерго”.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі