У частині Харківської області відсутня електрика

Про це 22 жовтня на своїй Telegram-сторінці повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Російські окупанти сьогодні атакували енергетичні об’єкти України. Постраждали магістральні мережі західних регіонів. За попередніми даними НЕК “Укренерго”, масштаб пошкоджень порівняний або може перевищувати наслідки атаки 10-12 жовтня.

“Укренерго” вимушено застосовує обмеження енергопостачання у низці областей, у тому числі – Харківській. Частково відсутня електрика у Мерефянській, Нововодолазькій, Дергачівській, Люботинській, Лозівській, Богодухівській, Валківській, Зміївській громадах. Термін відновлення залежатиме від ситуації в енергосистемі, але попередньо, не більше 4 годин. Фахівці роблять все, щоб якнайшвидше повернути електропостачання”, — йдеться у повідомленні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі