У чотирьох поїздах з Харкова, Києва та Дніпра з’явилися жіноче купе

“Укрзалізниця” в пілотному режимі відкрила продаж квитків до жіночих купе. Придбати проїзний документ можна виключно у мобільному застосунку “Укрзалізниці”, для чого достатньо оновити його до найсвіжішої версії.

Як повідомили у компанії, поїзди з доступними для придбання жіночими купе будуть відповідно марковані у застосунку, а посадка до таких купе буде відкрита виключно жінкам та дітям, яким не виповнилося 6 років. Вартість проїзду в жіночих купе не відрізняється від звичайної, кількість квитків на одне замовлення так само обмежена чотирма.

“Укрзалізниця” запустить прямий потяг із Харкова до Польщі

Під час пілотного періоду жіночі купе з’являться на 4 рейсах далекого сполучення, які є серед лідерів за кількістю зареєстрованих скарг та конфліктних випадків з початку року:

№81 Київ – Ужгород;

№41 Дніпро – Трускавець;

№75 Київ – Кривий Ріг;

№15 Харків – Ясіня.

Жіночі купе у цих поїздах вже у продажу на поїздки від 30 червня.

В “Укрзалізниці” додали, що розглядають тест із запровадженням жіночих купе як один з елементів системного посилення безпеки у поїздах, водночас посилюючи патрулювання рейсів воєнізованою охороною, а також продовжуючи програму оснащення вагонів камерами відеоспостереження, сигналізацією на дверях купе та кнопками виклику провідника.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі