У Чугуївському районі на мінах підірвалися співробітники “Харківобленерго” та рятувальник: один чоловік загинув

Про це 22 вересня повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Протягом доби військові росії обстріляли Чугуївський, Ізюмський, Куп’янський та Харківський райони області. Внаслідок ударів пошкоджено житлові будинки, господарські будівлі.

У Чугуївському районі пошкоджено верхній шлюз Печенізької греблі. Ситуація на об’єкті під контролем, загрози прориву греблі немає.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, у Куп’янському районі поранено п’ятьох людей, у тому числі 13-річного хлопчика. Його стан медики оцінюють як тяжкий. У Харківському районі поранення отримала одна людина.

Неподалік села Гракове Чугуївського району під час проведення ремонтних робіт на мінах підірвалися два співробітники “Харківобленерго” та один співробітник ДСНС. На жаль, один із енергетиків, 47-річний чоловік, від отриманих травм загинув.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі