У Харківській області затримано учасників банди, яка скоїла розбійний напад (Відео)

Троє невідомих зі зброєю увірвалися в будинок, зв’язали власника, заволоділи великою сумою грошей і ювелірними виробами. Оперативна робота поліцейських щодо встановлення причетних до тяжкого злочину осіб тривала близько місяця. В цей час проводяться заходи для притягнення фігурантів до кримінальної відповідальності.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківщини.

21 листопада в селищі Кам’яна Яруга Чугуївського району сталася подія, в ході якої троє чоловіків у військовій формі з балаклавами на обличчях проникли в приватне домоволодіння, зв’язали 60-річного господаря і під загрозою пістолета забрали у нього 10000 доларів США, 71000 гривень та золоті прикраси.

Поліція опитувала свідків та вилучила матеріальні докази. За фактом вчиненого злочину слідчі Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

В Україні затримали членів наркоугруповання, які збували заборонені пігулки та виводили гроші в РФ

Служби та підрозділи харківської поліції змогли розкрити та виявити зловмисників завдяки проведенню комплексу оперативно-розшукових заходів. Вони виявилися 55-річним, 43-річним і 51-річним жителями Чугуївського району та Харківської області відповідно.

Оперативники карного розшуку та поліцейські Чугуївського району в ході проведення обшуків та отримання інформації вилучили предмети, схожі на пістолети “Флобер” та “Вальтер” та набої, мобільні термінали, гроші, металеві вироби, полімерні Хомути, скотч, а також транспортний засіб.

Слідчі повідомили двох жителів Чугуївщини про підозри в їх участі в розбійному нападі та вжили запобіжні заходи у вигляді утримання їх під вартою. Також проводяться оперативно-розшукові заходи для пошуку третього фігуранта та перевіряються три учасники групи на причетність до скоєння злочинів на території Харківської та інших областей України.

Коментарі