У Харківській області біля автозаправки згорів легковик (Відео)

НП сталася в Чугуївському районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на території села Лиман Зміївської ОТГ надійшов на спецлінію 4 листопада о 08:26. До місця пожежі направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їхнього прибуття біля бензозаправки палав ВАЗ-2115.

У Харківській області 17-річний підліток потонув на очах у сестри

Площа пожежі склала шість квадратних метрів. О 09: 15 рятувальникам вдалося ліквідувати загоряння. Жертв і постраждалих в результаті НП немає. Наразі правоохоронці та співробітники ДСНС з’ясовують причину інциденту.

У Харківській області – масштабна пожежа: загорівся склад соломи

Нагадаємо, 15 липня в Харкові на вулиці Киргизькій сталася пожежа на складі, де зберігалася деревина. Загальна площа загоряння склала 740 квадратних метрів. Бійці ДСНС врятували оператора розташованої поблизу підстанції та не дали полум’ю перейти на неї. Завдяки своєчасним діям рятувальників, пожежа також не встигла поширитися на вагони з деревиною та припаркований автомобіль ВАЗ-2109. Пожежу гасили 18 годин.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі