У Харківській області через необережність під час куріння загинув чоловік

Трагедія сталася в Красноградському районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію в Сахновщинській територіальній громаді надійшов на спецлінію 29 листопада о 21:15. На момент виклику пожежа в приватному будинку на вулиці вулиці Богдана Хмельницького вже закінчилася.

Вогонь охопив 500 квадратних метрів: у центрі Харкова палав житловий будинок

Під час огляду місця події в одній з кімнат виявили тіло чоловіка, який лежав в обгорілому ліжку. За попередньою інформацією, смерть настала через необережність під час куріння.

301121-12.jpg

 

У Харківському районі згорів двоповерховий приватний будинок (Фото)

Нагадаємо, раніше в Харкові під час пожежі постраждав 12-річний хлопчик. НП сталася на вулиці Валентинівській, 9. На момент прибуття пожежників, у квартирі на третьому поверсі горів балкон та домашні речі. Площа загоряння склала близько семи квадратних метрів. Постраждалого хлопчика з опіками рук та ніг госпіталізували до лікарні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі