У Харківській області через удар блискавки згоріла будівля

У Куп’янському районі Харківської області сталася пожежа через удар блискавки під час грози. Ніхто з місцевих жителів не постраждав. Про це повідомили в регіональному управлінні ДСНС.

У Харкові через удар блискавки загорівся суд

Вчора о 13:25 до рятувальників звернулися жителі села Моначинівка та розповіли про надзвичайну подію в покинутій будівлі. За їх словами, в будівлю вдарила блискавка, після чого там спалахнула пожежа. До моменту приїзду бійців ДСНС вогонь встиг поширитися по даху. Загальна площа пожежі склала 40 квадратних метрів. О 14:40 рятувальники загасили пожежу. В результаті пригоди ніхто не постраждав.

010721-2.jpeg

Фото: ДСНС у Харківській області

Нагадаємо, раніше в Харківській області від удару блискавки загинув чоловік. Трагедія трапилася в Барвінківському районі 7 червня. Прибувши на місце події, медики констатували смерть 62-річного жителя села Червона Поляна. Ймовірно, в момент удару він перебував в саду. На його тілі фельдшери зафіксували опіки, характерні для удару блискавки.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі