У Харківській області чоловік зарізав співробітницю банку — поліція (Фото)

Про це 9 вересня повідомили у прес-службі ГУ НПУ у Харківській області.

Поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві співробітниці банку. За інформацією відомства, інцидент стався 8 вересня близько 15.00 у селищі Кегичівка Красноградського району Харківської області.

Працівниця фінансової установи консультувала громадянина щодо грошей на його рахунку. Між ними стався конфлікт. Під час сварки фігурант кілька разів ударив потерпілу ножем. Від отриманих травм жінка померла.

Прибувши на виклик, правоохоронці застали у будівлі банку 52-річного чоловіка, у якого на руках та одязі були сліди крові. Посеред одного з приміщень лежало тіло загиблої. Нею виявилася 31-річна мешканка селища Слобожанське.

Оперативники також вилучили у підозрюваного ніж, який відправили на експертизу. Чоловіка затримали. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 115 (“навмисне вбивство”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу затриманому у вигляді тримання під вартою.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі