У Харківській області чоловік зґвалтував малолітню сестру співмешканки: суд виніс вирок

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області. Суд визнав 29-річного чоловіка винним за статтею 152 (“Згвалтування”) і засудив його до 11 років і шести місяців тюремного ув’язнення.

У Змієві затримали чоловіка, який побив і зґвалтував 16-річну дівчину

За даними слідства, у вересні 2019 року фігурант повернувся додому і побачив малолітню сестру своєї співмешканки. Дівчинка спала в ліжку. Скориставшись відсутністю цивільної дружини, чоловік зґвалтував школярку.

У Харкові 23-річна дівчина звинувачує двох чоловіків у зґвалтуванні

Вирок поки не набрав чинності, оскільки не закінчився термін апеляційного оскарження.

Нагадаємо, раніше суд виніс вирок чоловікові, який вчинив замах на вбивство жінки та зґвалтував її. За даними слідства, напад стався 24 лютого 2016 року. Зловмисник завдав жертві три удари ножем. Жінка зуміла вирватися і втекти. Але на території Циркунівської школи фігурант наздогнав її, побив і наніс ще десять ножових поранень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі