У Харківській області медики швидкої допомоги прийняли пологи в машині

Про це сьогодні повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

3 листопада близько 09:30 на спецлінію центру надійшло повідомлення про пологи, які почалися у мешканки Харківської області. Прибувши на виклик, співробітники швидкої допомоги оглянули породіллю та прийняли рішення доставити її в спеціалізоване відділення. По дорозі в лікарню почався другий етап пологів.

У Харкові медики швидкої допомоги врятували жінку, у якої настала клінічна смерть

Медики зупинили автомобіль та надали жінці акушерську допомогу. Завдяки оперативним діям фельдшера Рити Сухомлиної, медсестри Світлани Труманідзе та водія Сергія Дрозденка на світ з’явився здоровий хлопчик вагою 2,8 кілограма та зростом 48 сантиметрів. Після цього жінку з дитиною доставили в лікарню.

У Харкові на вулиці знайшли замерзлого чоловіка без свідомості

Нагадаємо, раніше в Люботині Харківської області жінка народила на території вокзалу. Пологи проходили стрімко. Маму та малюка бригада швидкої допомоги доставила в лікарню в задовільному стані. У жінки це друга дитина.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі