У Харківській області на блокпосту зупинили автомобіль зі зброєю

Лише за три останніх дні правоохоронці на блокпостах регіону вилучили склад зброї, а слідчі Чугуївського райуправління поліції відкрили два кримінальні провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами.

У мешканця Харківської області вилучили заряджений протитанковий гранатомет

Як повідомили у відділі комунікації ГУНП в Харківській області, 1 березня під час огляду автомобіля «ВАЗ» в особистих речах 45-річного чоловіка поліцейські виявили зброю та набої. Співробітники слідчо-оперативної групи вилучили два гранатомети, гранату із запалом та майже дві з половиною тисячі набоїв різного калібру.

3 березня під час несення служби на блокпосту працівники Чугуївського райуправління поліції при перевірці автомобіля «Форд» виявили п’ять гранат із запалами до них та двісті набоїв різного калібру. Всі боєприпаси вилучили та направили на проведення експертизи.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України: незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі