У Харківській області озброєний чоловік пограбував автозаправку

НП сталася в Куп’янському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

У Харкові рецидивіст з ножем пограбував кредитний центр: чоловікові винесли вирок

За даними поліції, 16 січня о 19:40 у селі Курилівка невідомий у балаклаві, погрожуючи зброєю, пограбував касу на автозаправці. Після скоєного чоловік вистрілив у повітря і зник.

У Харкові хлопець вдарив пенсіонерку цеглою по голові та відібрав телефон

На місце інциденту виїжджала слідчо-оперативна група. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 187 (“розбій”) КК України. Санкція передбачає до 12 років в’язниці. Наразі поліцейські з’ясовують обставини НП та особу злочинця.

Нагадаємо, раніше в Харкові поліцейські затримали двох чоловіків, яких підозрюють у вбивстві відвідувача кафе. За інформацією силовиків, інцидент стався в Основ’янському районі міста. В одному із закладів стався конфлікт між чоловіками. В результаті двоє товаришів жорстоко побили 39-річного громадянина, який після від отриманих травм помер у лікарні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі