У Харківській області пенсіонер з другої спроби звів рахунки з життям

У Харківській області звів рахунки з життям 87-річний чоловік, якого нещодавно врятували поліцейські. Раніше пенсіонер розповідав, що до спроби суїциду його підштовхнула самотність, безпорадність та втома. Факт смерті підтвердили в пресслужбі “главку”.

Минулого тижня, 2 грудня, житель селища Близнюки намагався стрибнути зі шляхопроводу. Тоді його врятували правоохоронці. Вони перетягнули пенсіонера на тротуар, після чого передали медикам швидкої допомоги. Однак через три дні літній чоловік все-таки звів рахунки з життям.

Чоловік наклав на себе руки в гостях у знайомої

Нагадаємо, раніше поліцейські врятували харків’янина від самогубства. Прибувши на виклик, патрульні виявили на 16-му поверсі чоловіка, який сидів на карнизі балкона. Квартира була закрита зсередини, тому копи піднялися на дах і вступили в переговори з потенційним самогубцем. Через деякий час поліцейські вмовили чоловіка зайти у квартиру, проте своїм рятівникам він відкрив двері, тримаючи в руках сокиру. Виконуючи посадові інструкції, патрульні застосували до буяна силу, а після передали його в руки медиків.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі