У Харківській області перекинувся легковик: жінку-пасажира затиснуло в салоні (Фото)

Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області. Сигнал про ДТП на трасі Чугуїв-Мілове, неподалік від села Грушівка Куп’янського району, надійшов на спецлінію 28 листопада о 18:25. Водій Hyundai не впорався з керуванням та вилетів з траси в кювет, де автомобіль перекинувся. У салоні машини виявилася затиснутою 74-річна жінка-пасажир.

У Харкові трамвай збив пішохода: у потерпілого травма голови

Прибувши на місце, співробітники ДСНС за допомогою спецінструменту звільнили пенсіонерку та передали її медикам швидкої допомоги. Після цього постраждалу доставили в лікарню. Водій машини не постраждав.

291121-3.jpeg

У Харкові в ДТП з вантажівкою постраждала пасажирка таксі (Фото)

Нагадаємо, раніше в Харківській області на трасі перекинулася автоцистерна. Поліцейським надійшов виклик про вантажівку DAF, що перекинулася, на 105 кілометрі автодороги “Харків-Перещепине-Дніпропетровськ”. Правоохоронці з’ясували, що під час руху в автомобіля лопнуло колесо, 52-річний водій не впорався з керуванням, після чого вантажівка перекинулася. Водія доставили в Красноградську районну лікарню без серйозних пошкоджень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі