У Харківській області під час пожежі в будинку загинув чоловік (Фото)

Трагедія сталася в Лозівському районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію в селі Тройчасте надійшов на спецлінію 21 грудня о 21:46. До місця НП направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття на вулиці Залізничній, 25 горіла кухня в приватному будинку. Площа загоряння склала 10 квадратних метрів.

Врятували собаку та п’ятьох кошенят: у Харкові пожежники майже чотири години гасили вогонь у приватному будинку

Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло 64-річного чоловіка. О 23:31 полум’я вдалося ліквідувати. Співробітники ДСНС з’ясовують причини інциденту.

Зламали двері та забралися через вікно: у Харкові пожежники врятували сплячого чоловіка

Нагадаємо, раніше в Харківській області пожежники евакуювали жителів п’ятиповерхівки. НП сталася ввечері 23 листопада в селищі Куп’янськ-Вузловий. Горіла кімната у квартирі на третьому поверсі, на сходовій клітці утворилося сильне задимлення. Рятувальники вирішили провести евакуацію та вивели на свіже повітря мешканців верхніх поверхів, серед яких було троє дітей.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі