У Харківській області під російськими обстрілами загинули дві жінки

Про це 8 серпня на своїй Telegram-сторінці повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Штаб оборони цієї ночі зафіксував понад п’ять запусків ракет з території Росії. За попередньою інформацією, вогонь вели із ЗРК С-300. Частина ракет “здетонувала, не долетівши до пункту призначення”. Близько 23:00 внаслідок російського артобстрілу в Київському районі Харкова спалахнув дах адміністративної будівлі. Жертв та постраждалих немає.

Одна з ракет після 01:00 потрапила до смт Печеніги Чугуївського району. Внаслідок ворожого удару загинула 72-річна жінка.

“Протягом доби росіяни з артилерії обстрілювали Богодухівський, Ізюмський, Харківський та Чугуївський райони. У Богодухівському – росіяни вогнем знищили 28 гектарів пшениці. Протягом доби було кілька обстрілів різних господарств. Це навмисне знищення українського врожаю! В Ізюмському — зафіксували влучення по відкритих територіях. Госпіталізовано 72-річну жінку. У Харківському районі через обстріл окупантів горіли дачні будинки та господарські будівлі. Внаслідок обстрілів у Черкаських Тишках загинула 62-річна пенсіонерка. Ще двох людей госпіталізовано: 84-річну жінку та 62-річного чоловіка. Росіяни через свою безуспішність на фронті завдають ударів по мирних містах та селах області. Але ми сильніші за їхні жалюгідні спроби нас залякати. Перемога за нами!”, – йдеться у повідомленні.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі