У Харківській області піймали торговців наркотиками (Фото)

Поліцейські отримали інформацію про те, що на території Ізюмського району невідомі займаються збутом наркотичних засобів. У скоєнні злочинів викрили 33- та 48-річних місцевих мешканців. Також слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України: незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Як повідомили у відділі комунікації полції регіону, у вересні правоохоронці зафіксували факт продажу чоловіками психотропної речовини «PVP».

Патрульні затримали чоловіка з 11 згортками наркотиків (Фото)

На підставі ухвали суду поліцейські провели санкціонований обшук за місцями мешкання чоловіків. В результаті були виявлені пристрої для вживання наркотичних речовин, пігулки «метадон», зіп-пакети з речовиною бузкового і білого кольору, зіп-пакети з пігулками, подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору. Речові докази вилучили та направили на експертне дослідження.

33-річний чоловіка затримали, зараз вирішується питання про оголошення йому підозру та обрання запобіжного заходу. Після проведення експертних досліджень буде прийняте рішення і щодо 48-річного чоловіка.

Крім цього, працівники поліції перевіряють зловмисників на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Харківської області.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі